torsdag 25 april 2013

Energy Cities

Hörde att Fredrik Reinfeldt var i Växjö igår. Och hörde på radion att Fredrik inte spontant uttalade sitt förtroende för Gunilla Carlsson. Man skall kanske inte alltid förstå allt.

Vår stora konferens öppnade igår. Och naturligtvis skulle det blåsa och regna när folk skulle gå runt sjön. Och alla tåg söderifrån ersattes av buss! Och kaoset i politiken flyttade till byggnadsnämnden. Och nästa mandatperiod måste alliansens partier se till att de som ställer upp för ett parti gör som partiet vill. För oss moderater gäller att man skriver på en kandidatförsäkran även om den inte är bindande.

Tycker synd om Andreas Ekman som åter får figurera i SmP. Andreas är en lojal och god person som vill väl i alla avseenden.

Minglet på Statt gick bra igår. Jag hade så middag för Energy Cities styrelse. Maria Wetterstrand som är inhyrd som moderator var med. Hade henne till bordet igår! Idag är det konferens hela dagen och galamiddag ikväll. Folk från 34 länder. Underbart. Jag gjorde hyfsat ifrån mig när jag hälsade välkommen. Anna T och Jula A var helt lysande. Så jäkla bra. Maria Wetterstrand var bra. Konferensen fortsätter. Och likaså den politiska röran i Växjö. Har lite att tänka på. I morgon börjar alliansens budgetarbete på allvar.

Bo Frank
Växjö 20130425