onsdag 20 mars 2013

Är sossarna invandringsfientliga eller bara sluga?

Samtidigt som sossarna tar all heder och ära av Tobias Billström går man nu ut och vill minska arbetskraftsinvandringen. Slugt. Så tycker många människor. Och det lär ge frukt i opinionsundersökningarna!  Men vem frågar sossarna om de går sd:s ärenden?

Jag började redan för någon månad sedan skriva att sossarna kommer med sluga förslag som skall framstå som lite invandringsfientliga. För en vecka sedan skulle integrationsministern bort. Och nu detta.

Dags för alliansen att börja prata med sossarna i stället för mp i denna fråga?

Hörde så på en klok statsvetare på Radio Kronoberg om detta att sitta i en allians? Och han hade t o m egenheten att ifrågasätta om det var sant som det berättades i SmP hur det gick till på alliansens gruppmöte. Bra fråga?

En massa media har ringt om Billström. Och jag tycker att statsministern gjort rätt som gett Billström fortsatt förtroende. Man måste hålla ihop i ett lag.  Den felfria människan som uttalar sig som en förprogrammerad robot finns inte som väl är.  Apropå laget. Det går dock inte att tillhöra ett lag och vilja göra mål för motståndaren. Men utbyta åsikter måste man få göra. Lika naturligt att besluta det man kommit överens om.

Bo Frank
Växjö 20130320